AMIGO TERNEUZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2048 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Terneuzen. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:50 Heerlijk
29 jan 2023 om 19:18 Het was heerlijk
29 jan 2023 om 1:20 Pizza's waren erg lekker en goed klaar gemaakt. 2 pizza's waren echter verkeerd, want ipv quatro stagioni waren het quatro frommage. We hebben het maar zo gelaten, want we hadden erge honger, en ze smaakten heerlijk
25 jan 2023 om 6:58 the best
24 jan 2023 om 19:39 Normaal altijd tevreden maar op een dinsdag 1,5 uur moeten wachten is niet normaal. Pas nadat ik weer gebeld had kwamen ze het 10 min later leveren.
22 jan 2023 om 9:35 Bezorging 30 minuten te vroeg
1 jan 2023 om 20:56 ik had mixed grill was wel erg weinig shoarma bij vandaag normaal krijg ik meer
30 dec 2022 om 18:12 Het was lekker alleen jammer dat je de saus er zelf op moest doen, en dat er geen kaas op zat.
27 dec 2022 om 20:28 Na 3x bellen en een uur verder eindelijk eten. Eten lauw tot koud en onverzorgd, zeker niet voor herhaling vatbaar.
24 dec 2022 om 8:48 Twee uur tussen tijd bestellen en aflevering. En dan was de pizza nog lauw ook! Zéker NIET voor herhaling vatbaar!!