AMIGO TERNEUZEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Terneuzen. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 21:45 Heerlijke warme friet,zalige hot spareribs ,alles was lekker van smaak, zeker een aanrader!
23 feb 2024 om 6:21 Chicken was undercoocked ans fries were overcoocked, one of the worst kapsalons I have ever eaten.
18 feb 2024 om 8:36 Er zat tomaat op terwijl ik had gevraagd zonder tomaat. Ook heb ik vertaald voor 2x extra knoflooksaus die er niet bij zat
17 feb 2024 om 7:00 Ze bellen en passen aan toppers
15 feb 2024 om 23:19 Top eten top service
15 feb 2024 om 18:32 Natte slappe friet, had een kinder hamburger menu ofzo ik kreeg 1 pita broodje met een alberthijn hamburgvleesje ertussen geen sla ofzo het zag er super zielig uit. Ik heb het jankend opgegeten. En me frikandel was vies.
10 feb 2024 om 16:00 Bestel hier al jaren, ook met werk. Dit keer was de friet zeer jammer, terwijl de rest super was! Helaas geslapen aan de frituur , anders weer dikke 10. Bezorging was ongeveer 10m later, niet slecht tijdens carnaval
3 feb 2024 om 7:50 Eten was echt lekker.
28 jan 2024 om 20:50 Het eten was perfect ! Alleen door lange transporttijd al serieus afgekoeld.
26 jan 2024 om 2:38 Het was zo lekker dat ik het bijna weer wilde bestellen
24 jan 2024 om 9:02 Prima
13 jan 2024 om 20:09 Super snelle bezorging, sneller dan van te voren aan gegeven. Lekker en veel eten. Goed warm. Eerlijke goede prijs!